* Info

* Inspiracje

* Filmy

* Muzyka

* Kącik dla dzieci

* Hobby

* Informacje

Sancte Michael Archangele, defende nos in proelio; contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur: tuque, Princeps militiae Caelestis, satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute in infernum detrude. Amen.

Autor Wątek: The Voice of Poland - Dorota Osińska - "Calling You"  (Przeczytany 1995 razy)

Offline łukasz_marek

• UĹźytkownik
The Voice of Poland - Dorota Osińska - "Calling You"
« dnia: Maj 25, 2013, 17:18:36 »

The Voice of Poland - Dorota Osińska - "Calling You"
Ostatnia edycja The Voice of Poland zrobiła na mnie ogromne wrażenie, a to za sprawą nie tylko wspaniałych artystów, śpiewających na najwyższym światowym poziome, ale również za sprawą trenerów (jurorów), którzy są nie tylko wielkimi artystami, ale przede wszystkim okazali się życzliwymi, obiektywnymi i sprawiedliwymi ludźmi. Nie wahali się okazywać emocji, szacunku i uznania dla wykonawców, których przecież oceniali. Niejednokrotnie zdarzało się, że klękali przed nimi okazując swój zachwyt dla ich talentu, a nawet chęć współpracy z nimi, choćby dlatego, że od nich również wiele mogliby się nauczyć. Nigdy nie widziałem w Polsce większego wydarzenia muzycznego. Czytałem wiele recenzji, ale postanowiłem napisać coś sam od siebie. Ten program na długo pozostanie w mej pamięci. Do ścisłego finału dostały się dwie "dziewczyny", KOBIETY !, które na początek chciałbym zaprezentować; Dorota Osińska (mężatka, jej synek jest widoczny) i Natalia Sikora, która wygrała ten program. Tak na prawdę, to cała czwórka finalistów była zwycięzcami, zadecydowały tu chyba tylko gusta telewidzów. Moim zdaniem pozostali uczestnicy The Voice of Poland, którzy odpadli wcześniej w niczym nie ustępowali zwycięzcom !. Dedykuję tę piosenkę Marylce i Puelli, które bezsprzecznie są naszymi Gwiazdami na necie i posiadają ogromne zdolności w różnych dziedzinach i sprawiały...i sprawiają, że człowiek czytał Je z zapartym tchem, szczególnie jak spotkały się obie :)
« Ostatnia zmiana: Maj 26, 2013, 00:07:38 wysłana przez Maryla »

Offline Teofil

• Administrator
Odp: The Voice of Poland - Dorota Osińska - "Calling You"
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 25, 2013, 19:03:19 »
 :)

Offline Puella Clara

• Moderator
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 25, 2013, 21:22:05 »
Cóż za piękny głos i wyczucie! Śpiew Doroty Osińskiej wywołuje emocje i nas niesie. Jak ktoś z jurorów powiedział - ona jest muzyką, a my w tej muzyce możemy się zatopić! Szczerze żałuję, że nie oglądałam tego programu. Jak to dobrze, że na YT można znaleźć występy tych wspaniałych młodych artystów! :)
Bardzo dziękuję, Łukaszu, za dedykację i miłe słowa, a przede wszystkim za przedstawienie nam Doroty :)

Offline marylaossowska

• Maryla
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 26, 2013, 00:10:19 »
 :-* Cieplutko mi się zrobiło na sercu....dziękuję za dedykację. Bardzo ciekawa jest Twoja recenzja Voice of Poland i Twoje spostrzeżenia.

Prezentowane na stronie zewnętrzne materiały multimedialne nie są częścią naszego serwisu. Oprogramowanie Aeva oraz inne skrypty przetwarzają metodą framingu odnośniki internetowe do kanałów lub stron, na których są prezentowane te materiały. Nośniki i strumienie znajdują się na serwerach należących do właściwego nadawcy prezentującego publicznie treści multimedialne (np: YouTube). Wszelką odpowiedzialność za udostępnione treści ponoszą właściciele kont (kanałów), którzy je publicznie udostępniają ("wyświetlają"). Nasz serwis nie ma w tym żadnego udziału ani wpływu.