* Info

* Inspiracje

* Filmy

* Muzyka

* Kącik dla dzieci

* Hobby

* Informacje

Sancte Michael Archangele, defende nos in proelio; contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur: tuque, Princeps militiae Caelestis, satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute in infernum detrude. Amen.

Autor Wątek: Ty tylko mnie poprowadź...  (Przeczytany 1423 razy)

Offline łukasz_marek

• UĹźytkownik
Ty tylko mnie poprowadź...
« dnia: Lipiec 04, 2013, 11:35:59 »

Offline Uczen_Sokratesa

• UĹźytkownik
Odp: Ty tylko mnie poprowadź...
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 04, 2013, 16:20:07 »
Witaj Łukasz :)
Dałeś fajną piosenkę która wywołała we mnie wiele wspomnień i refleksji.
Wiele lat temu ja właśnie to powiedziałem Bogu!
Powiedziałem mu ze MUSI się mną zająć i inaczej być nie może.
Swoją drogą, takie zdecydowane chcenie jest chyba konieczne by On mógł naprawdę działać mocniej w życiu.
Teraz po latach myślę że jest szaleństwem żyć według tylko własnego projektu.
Ile durnot jesteśmy w stanie zrobić!
Jaka, tak naprawdę, jest nasza bezradność w dobrych sprawach...
On jest inny niż się wielu wydaje.
Nie zakazuje spożywać każdego ładnego owocu i nie posyła do Afryki na misje i nie ubiera w sutannę.
Oczywiście, zmienione widzenie świata, bo z nim widać wymiar nieistniejący dla nas wcześniej, może dać i takie decyzje, tyle że one zawsze są nasze. Pozdrawiam Łukaszu:)

Offline łukasz_marek

• UĹźytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 05, 2013, 15:35:48 »
:) Witaj Uczniu !....ja z kolei zawsze patrzyłem się w Jego stronę, ale do pewnego czasu myślałem, że większość spraw zależy ode mnie...nie od razu powiedziałem "Ty tylko mnie poprowadź, Tobie powierzam mą drogę". Dopiero gdy zwróciłem się do Jego Matki .."Synowi Swojemu nas polecaj", zacząłem czuć Jego obecność. Durnoty się skończyły, zrozumiałem, że sam nie mogę nic. Tak Uczniu ! ....zgadzam się całkowicie !, ON JEST INNY NIŻ SIĘ WIELU WYDAJE....uczę się Go codziennie i myślę; jak biedni są ci, co Go nie znają. Pozdrawiam :)

Offline Aniks

• UĹźytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 09, 2013, 06:32:24 »
Śliczna i wzruszająca piosenka chrześcijańska...

Prezentowane na stronie zewnętrzne materiały multimedialne nie są częścią naszego serwisu. Oprogramowanie Aeva oraz inne skrypty przetwarzają metodą framingu odnośniki internetowe do kanałów lub stron, na których są prezentowane te materiały. Nośniki i strumienie znajdują się na serwerach należących do właściwego nadawcy prezentującego publicznie treści multimedialne (np: YouTube). Wszelką odpowiedzialność za udostępnione treści ponoszą właściciele kont (kanałów), którzy je publicznie udostępniają ("wyświetlają"). Nasz serwis nie ma w tym żadnego udziału ani wpływu.