* Info

* Inspiracje

* Filmy

* Muzyka

* Kącik dla dzieci

* Hobby

* Informacje

Sancte Michael Archangele, defende nos in proelio; contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur: tuque, Princeps militiae Caelestis, satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute in infernum detrude. Amen.

Autor Wątek: Nena - Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann  (Przeczytany 2017 razy)

Offline marylaossowska

• Maryla
Nena - Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann
« dnia: Lipiec 17, 2013, 18:53:55 »
_
Nena, królowa niemieckiej muzyki lat 80. ubiegłego wieku, po 20 latach śpiewa swój przebój z 1984 roku. Poniżej oryginalne wykonanie....bo nie mogłam się powstrzymać przed wstawieniem  super stylowego video "z epoki"   ;D ;)
_

_
Gib mir die Hand
Ich bau dir ein Schloss aus Sand...
Irgendwie, irgendwo, irgendwann
Die Zeit ist reif
Fßr ein Bisschen Zärtlichkeit...
Irgendwie, irgendwo, irgendwann.....

Podaj mi rękę,
Wybuduję Ci zamek z piasku,
Jakoś, gdzieś, kiedyś
Czas już dojrzał
Dla odrobiny czułości...
Jakoś, gdzieś, kiedyś....
_
« Ostatnia zmiana: Listopad 08, 2016, 18:38:19 wysłana przez admin »

Offline Uczen_Sokratesa

• UĹźytkownik
Odp: Nena - Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 17, 2013, 22:28:37 »
No proszę, fajna Niemka i melodyjnie śpiewa. Miłe dla uszu i przesłanie uniwersalne. :)
Późniejsza wersja już mniej subtelnie wykonana. Odrobina niewinności dodaje dużo uroku.:)

Offline marylaossowska

• Maryla
Odp: Nena - Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 08, 2014, 09:40:58 »
Hmm...a mnie o wiele bardziej podoba się Nena z 2003 roku  ;D

Prezentowane na stronie zewnętrzne materiały multimedialne nie są częścią naszego serwisu. Oprogramowanie Aeva oraz inne skrypty przetwarzają metodą framingu odnośniki internetowe do kanałów lub stron, na których są prezentowane te materiały. Nośniki i strumienie znajdują się na serwerach należących do właściwego nadawcy prezentującego publicznie treści multimedialne (np: YouTube). Wszelką odpowiedzialność za udostępnione treści ponoszą właściciele kont (kanałów), którzy je publicznie udostępniają ("wyświetlają"). Nasz serwis nie ma w tym żadnego udziału ani wpływu.