* Info

* Inspiracje

* Filmy

* Muzyka

* Kącik dla dzieci

* Hobby

* Informacje

Sancte Michael Archangele, defende nos in proelio; contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur: tuque, Princeps militiae Caelestis, satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute in infernum detrude. Amen.

Autor Wątek: :)  (Przeczytany 2300 razy)

Offline Uczen_Sokratesa

• UĹźytkownik
:)
« dnia: Sierpień 07, 2013, 22:36:56 »

Kolejna nasza animacja,
tym razem dzieło wspólne.
Maryla zaproponowała obraz bazowy,
główne wykonanie to Uczeń Sokratesa,
ale pomoc Puelli
w animacji mrugania bezcenna.
Miłego małpkowania:)
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2013, 23:49:26 wysłana przez marylaossowska »

Offline Aniks

• UĹźytkownik
Odp: :)
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 11, 2013, 02:38:01 »
Zabawna ta małpka :)

Muszę to napisać i tu mam okazję - jestem zachwycona stroną główną portalu dla dzieci! Piękny bajkowy obraz, na tle lasu fajne postacie chłopczyka i zwierzaczków. Cudny ptasi śpiew i super dobór animacji. Wspaniały pomysł! Dzięki :)

Offline Uczen_Sokratesa

• UĹźytkownik
Odp: :)
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 11, 2013, 05:56:18 »
Dzięĸuję  za  słowa uznania :)  Tak naprawdę to dopiero początek budowania takiego portalu, ale od czegoś trzeba zacząć:)
Las zawsze mi się wydawał tajemniczym miejscem :)

Puella Clara
Luty 22, 2014, 21:54:36 wysłana przez Puella Clara
Wyświetleń: 3727 | Komentarze: 5

Niestety, nie byłam nad tym wspaniałym morzem i nie malowałam w plenerze. O ile dobrze pamiętam, za wzór posłużyło mi zdjęcie z jakiegoś kalendarza, lecz pojęcia nie mam, jakie miejsce przedstawia. Daję słowo, że nie ingerowałam w zdjęcie graficznie, choć może by się przydało ;)

Puella Clara Pejzaż nadmorski (2003), pastele na papierze
Puella Clara
Wrzesień 05, 2013, 15:11:15 wysłana przez Puella Clara
Wyświetleń: 4357 | Komentarze: 3

____Ta wesoła żabka zaprasza dzieci na portalu http://www.dzieci.rzeczysedno.pl/ do krainy bajek muzycznych i słuchowisk. Sama tak chętnie je "połyka", jak tę muchę :)

Do wykonania animacji wykorzystałam elementy znalezione w sieci, część sama namalowałam. Praca powstała w programach GIMP i Corel PaintShop Photo
____

xx:)

Sierpień 07, 2013, 22:36:56 wysłana przez Uczen_Sokratesa | Wyświetleń: 2300 | Komentarze: 2

Kolejna nasza animacja,
tym razem dzieło wspólne.
Maryla zaproponowała obraz bazowy,
główne wykonanie to Uczeń Sokratesa,
ale pomoc Puelli
w animacji mrugania bezcenna.
Miłego małpkowania:)
Puella Clara
Sierpień 07, 2013, 20:57:41 wysłana przez Puella Clara
Wyświetleń: 3715 | Komentarze: 4

____

Urocza wiewióreczka kosztująca żołędzia i machająca ogonem pokazuje naszym milusińskim na portalu dziecięcym http://www.dzieci.rzeczysedno.pl/ ciekawe filmy i cudowne dobranocki :)

Do wykonania animacji wykorzystałam elementy znalezione w sieci, część sama namalowałam. Praca powstała w programach GIMP i Corel PaintShop Photo.
____
Puella Clara
Sierpień 07, 2013, 20:46:32 wysłana przez Puella Clara
Wyświetleń: 2369 | Komentarze: 2

____

Ten sympatyczny chłopiec prowadzi na naszym portalu dziecięcym http://www.dzieci.rzeczysedno.pl/ do świata gier flash. Widząc jego zadowolenie podczas "puszczania" jojo, można się domyślać, że naprawdę lubi gry i zabawy :)

Do wykonania animacji wykorzystałam elementy znalezione w sieci, część sama narysowałam. Praca powstała w programach GIMP i Corel PaintShop Photo.
____
Strony: [1]
Prezentowane na stronie zewnętrzne materiały multimedialne nie są częścią naszego serwisu. Oprogramowanie Aeva oraz inne skrypty przetwarzają metodą framingu odnośniki internetowe do kanałów lub stron, na których są prezentowane te materiały. Nośniki i strumienie znajdują się na serwerach należących do właściwego nadawcy prezentującego publicznie treści multimedialne (np: YouTube). Wszelką odpowiedzialność za udostępnione treści ponoszą właściciele kont (kanałów), którzy je publicznie udostępniają ("wyświetlają"). Nasz serwis nie ma w tym żadnego udziału ani wpływu.