* Info

* Inspiracje

* Filmy

* Muzyka

* Kącik dla dzieci

* Hobby

* Informacje

Sancte Michael Archangele, defende nos in proelio; contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur: tuque, Princeps militiae Caelestis, satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute in infernum detrude. Amen.

Autor Wątek: Kabaret Ani Mru Mru - "Chińska restauracja"  (Przeczytany 1396 razy)

Offline Puella Clara

• Moderator

Offline Aniks

• UĹźytkownik
Odp: Kabaret Ani Mru Mru - "Chińska restauracja"
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 07, 2013, 14:54:07 »
"Góra z górą się nie zejdzie", jak mówi przysłowie, ale Marcin Wójcik i Michał Wójcik, obcy faceci, odnaleźli się i stworzyli doskonały współczesny kabaret - Ani Mru Mru.

Skecz "Chińska restauracja" oglądałam w odstępach czasowych wiele razy i zawsze mnie śmieszył.
Nie wiem, czy któryś z aktorów zagrałby tak komicznie postać Chińczyka, jak zrobił to Michał Wójcik, wykorzystując (a może pomimo) swoją fizjonomię ;D
Jest super! I to nie jest "chłit matietingowy" :)
« Ostatnia zmiana: Październik 07, 2013, 16:49:11 wysłana przez Aniks »

Offline Puella Clara

• Moderator
Odp: Kabaret Ani Mru Mru - "Chińska restauracja"
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 07, 2013, 20:25:22 »
Oj tak, Aniks! "Chińska restauracja" to klasyka :D Tak, jak "Tofik" :D

Prezentowane na stronie zewnętrzne materiały multimedialne nie są częścią naszego serwisu. Oprogramowanie Aeva oraz inne skrypty przetwarzają metodą framingu odnośniki internetowe do kanałów lub stron, na których są prezentowane te materiały. Nośniki i strumienie znajdują się na serwerach należących do właściwego nadawcy prezentującego publicznie treści multimedialne (np: YouTube). Wszelką odpowiedzialność za udostępnione treści ponoszą właściciele kont (kanałów), którzy je publicznie udostępniają ("wyświetlają"). Nasz serwis nie ma w tym żadnego udziału ani wpływu.