* Info

* Inspiracje

* Filmy

* Muzyka

* Kącik dla dzieci

* Hobby

* Informacje

Sancte Michael Archangele, defende nos in proelio; contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur: tuque, Princeps militiae Caelestis, satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute in infernum detrude. Amen.

Autor Wątek: Po czym spływa woda?  (Przeczytany 2433 razy)

Offline Brawur

• UĹźytkownik
Po czym spływa woda?
« dnia: Grudzień 27, 2013, 09:07:36 »
Najbardziej drażnią mnie ludzie mojego obozu, co do których wydaje się, że mają podobną wizję Polski, a tak naprawdę szkodzą. Reszta spływa po mnie jak woda po psie. Mogą sobie mówić, co chcą - powiedział Jarosław Kaczyński w rozmowie z "Faktem".

Offline Casper

• UĹźytkownik
Odp: Po czym spływa woda?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 30, 2013, 04:11:28 »

Woda po psie raczej nie spływa...
Tylko on ją otrząsa. :)))
 Zjawisko jest tak pasjonujące,
że stało się obiektem badań i eksperymentów.
No cóż, psom matematyka nie straszna. :))
Raczej po kaczce...
Tylko Kaczyński wie,
że by go wykorzystali tysiąc razy
do kawałów i  złośliwości.

« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2013, 04:23:27 wysłana przez Casper »

Offline Cytaty

• UĹźytkownik
Odp: Po czym spływa woda?
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 31, 2013, 01:51:03 »
Po kaczce oczywiście  :D I to jeszcze jak spływa! Tutaj jest całe studium eleganckiej spływalności wody po kaczce  ;D (to oczywiste, że Kaczyński celowo zamienił kaczkę na psa, bo po co samemu stawiać się przed plutonem egzekucyjnym "żartownisiów")

Prezentowane na stronie zewnętrzne materiały multimedialne nie są częścią naszego serwisu. Oprogramowanie Aeva oraz inne skrypty przetwarzają metodą framingu odnośniki internetowe do kanałów lub stron, na których są prezentowane te materiały. Nośniki i strumienie znajdują się na serwerach należących do właściwego nadawcy prezentującego publicznie treści multimedialne (np: YouTube). Wszelką odpowiedzialność za udostępnione treści ponoszą właściciele kont (kanałów), którzy je publicznie udostępniają ("wyświetlają"). Nasz serwis nie ma w tym żadnego udziału ani wpływu.