* Info

* Inspiracje

* Filmy

* Muzyka

* Kącik dla dzieci

* Hobby

* Informacje

Sancte Michael Archangele, defende nos in proelio; contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur: tuque, Princeps militiae Caelestis, satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute in infernum detrude. Amen.

Autor Wątek: Sylwestrowy zawrót głowy :) – playlista  (Przeczytany 1244 razy)

Offline Aniks

• UĹźytkownik
Sylwestrowy zawrót głowy :) – playlista
« dnia: Grudzień 31, 2013, 17:53:49 »
____Sylwestrowa taneczna playlista, którą ułożyłam. Zapraszam i miłej zabawy życzę :)

1) Gloria Gaynor - "I Will Survive"
2) ABBA - "Gimme Gimme Gimme"
3) Ricky Martin - "Livin' La Vida Loca"
4) Enrique Iglesias - "Bailamos"
5) K'maro - "Femme Like U"
6) Asaf Avidan - "One Day"
7) Dante Thomas - "Miss California" ft Pras Music
8) Irene Cara - "Flashdance... What A Feeling"
9) Gloria Estefan - "Conga"
10) Modern Talking - "Cheri Cheri Lady"
11) Electric Light Orchestra - "Don't Bring Me Down"
12) Shakira - "Objection (Tango)"
13) Geri Halliwell - "Mi Chico Latino"
____
« Ostatnia zmiana: Styczeń 26, 2015, 22:36:17 wysłana przez admin »

Offline Kera

• UĹźytkownik
Odp: Sylwestrowy zawrót głowy :) – playlista
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 01, 2014, 18:43:30 »
Ale fajna playlista!
Przy wszystkich piosenkach dobrze mi się tańczy, ale chyba najlepiej przy "Femme Like U" :)

Prezentowane na stronie zewnętrzne materiały multimedialne nie są częścią naszego serwisu. Oprogramowanie Aeva oraz inne skrypty przetwarzają metodą framingu odnośniki internetowe do kanałów lub stron, na których są prezentowane te materiały. Nośniki i strumienie znajdują się na serwerach należących do właściwego nadawcy prezentującego publicznie treści multimedialne (np: YouTube). Wszelką odpowiedzialność za udostępnione treści ponoszą właściciele kont (kanałów), którzy je publicznie udostępniają ("wyświetlają"). Nasz serwis nie ma w tym żadnego udziału ani wpływu.