* Info

* Inspiracje

* Filmy

* Muzyka

* Kącik dla dzieci

* Hobby

* Informacje

Sancte Michael Archangele, defende nos in proelio; contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur: tuque, Princeps militiae Caelestis, satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute in infernum detrude. Amen.
Ze względu na brak oznaczeń kategorii wiekowych w zamieszczanych materiałach z Youtube itp., aby chronić dzieci przed nieodpowiednią treścią, zalecamy rodzicom sprawdzenie dopuszczalnej kategorii wiekowej i samodzielne podjęcie decyzji. Dzieci zapraszamy do odwiedzenia działu:

Autor Wątek: Spróbuj się nie zaśmiać  (Przeczytany 1922 razy)

Offline Brawur

• UĹźytkownik
Spróbuj się nie zaśmiać
« dnia: Styczeń 01, 2014, 13:46:35 »

Offline Kera

• UĹźytkownik
Odp: Spróbuj się nie zaśmiać
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 01, 2014, 19:35:08 »
Beyonce też tam była! :)

Offline marylaossowska

• Maryla
Odp: Spróbuj się nie zaśmiać
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 01, 2014, 23:17:00 »
Nie da się nie śmiać. Jestem śmieszką z natury, no to wiadomo - po minucie już mi łzy zaczęły lecieć ze śmiechu, więc spróbowałam na innych członkach rodziny.  Oczywiście nie mówiąc im, o co chodzi  ;D. No i nie było nikogo, kto by się nie roześmiał...ciekawe jak to zrobiła ta dziewczyna siedząca na końcu? Nawet się nie uśmiechnęła. Co za siła woli  ;) ;D

Prezentowane na stronie zewnętrzne materiały multimedialne nie są częścią naszego serwisu. Oprogramowanie Aeva oraz inne skrypty przetwarzają metodą framingu odnośniki internetowe do kanałów lub stron, na których są prezentowane te materiały. Nośniki i strumienie znajdują się na serwerach należących do właściwego nadawcy prezentującego publicznie treści multimedialne (np: YouTube). Wszelką odpowiedzialność za udostępnione treści ponoszą właściciele kont (kanałów), którzy je publicznie udostępniają ("wyświetlają"). Nasz serwis nie ma w tym żadnego udziału ani wpływu.